user_mobilelogo

U bent zzp’er? Prachtig om zelf iets op te bouwen. Ondernemer te zijn. Veel van onze klanten zijn zzp’er. Daar zijn we blij mee. We staan voor ze klaar om ze met raad en daad bij te staan, vooral bij die zaken die er soms bij inschieten; arbeidsongeschiktheidsverzekering, overlijdensrisico, nabestaandenpensioen en pensioenopbouw. Zaken waar elke zzp’er vroeg of laat werk van moet maken. Ook U. Wij nodigen u uit om eens geheel vrijblijvend met ons kennis te maken en van gedachten te wisselen. Wat ons betreft hoe eerder hoe beter. Bij voorkeur al als u gaat starten als zzp’er.

Ons doel: een vertrouwensrelatie met u aan te gaan. Geheel ten dienste van uw ondernemerschap. Op basis van een goed financieel inzicht in uw bedrijf en in het licht van uw ambities. Zodat ook deze kant van uw ondernemerschap in zijn kracht komt te staan en wij steeds voor u de goede oplossingen kunnen aandragen met periodieke afstemmingen. Zodat u een weloverwogen keuze maakt over het opvangen van de gevolgen van arbeidsongeschiktheid, het opbouwen van een nabestaandenpensioen en een pensioen. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden die er zijn.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een eerste kennismaking met een erkend financieel adviseur die met u meedenkt. Wij komen graag bij u langs. We werken in de regio Reeuwijk, Gouda en omstreken en Wijk bij Duurstede en omstreken.

Adviesmodel

Wij werken met een adviesmodel om u zo transparant mogelijk te kunnen begeleiden in het proces. Leest u gerust het adviesmodel door.

Documenten


 

Waterdekmos 3 - 2811 GS - Reeuwijk

+31 (0) 182-604603 - info@duurstede.net