user_mobilelogo

U betaalt premie, maar u hebt de afgelopen jaren het verplichte eigen risico zien oplopen. Toch loont het om elk najaar uw basiszorgverzekering tegen het licht houden. Het verplichte eigen risico maakt u er niet kleiner mee; u bepaalt wel of u die zorgverzekering heeft die precies voldoet aan uw wensen.

De overheid en verzekeraars wijzigen jaarlijks de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. Een berg bepalingen, voorwaarden en afspraken. Wij zijn goed ingevoerd en hebben overzicht. Elk najaar vergelijken wij al voor heel wat klanten de dekkingen en premies en vinden het pakket dat het beste bij hun past.

Benieuwd naar wat uit onze vergelijking van de zorgverzekeringen voor u als beste naar voren komt? Wij gaan graag met u in gesprek over welke zorg u nodig denkt te hebben. Wat u graag verzekerd ziet. Wij adviseren u graag. Wij doen dat ongebonden, onafhankelijk en betrouwbaar. Daarna tekenen wij voor een goede overstap naar de verzekering die precies bij u past.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een eerste gesprek. Wij komen graag bij u langs. We werken in de regio Reeuwijk, Gouda en omstreken en Wijk bij Duurstede en omstreken.

Adviesmodel

Wij werken met een adviesmodel om u zo transparant mogelijk te kunnen begeleiden in het proces. Leest u gerust het adviesmodel door.


 

Waterdekmos 3 - 2811 GS - Reeuwijk

+31 (0) 182-604603 - info@duurstede.net