user_mobilelogo

U werkt. U geniet van uw salaris. U weet het, maar denkt er liever niet aan: net als iedereen kunt u uw baan verliezen. Wie een vaste baan heeft krijgt gelukkig WW. Maar die is minder luxe dan u wellicht denkt. Na de eerste maanden, wordt de hoogte van de WW sterk verlaagd. Kunt u een terugval van 25%-30% van uw inkomen opvangen? Bovendien gaat de maximale duur van uw WW-uitkering stap voor stap terug naar 24 maanden in 2019. Ook dat stelt u voor een uitdaging. U hebt het immers niet altijd zelf in de hand hoe snel u weer een nieuwe baan hebt.

Vandaag de dag moet u meer zelf doen. Een deskundig adviseur helpt u daarbij. Benieuwd naar een realistisch voorstel waarmee u zorgt voor een eigen vangnet? Een voorstel dat helemaal past bij uw salarisstrook én uw levensstijl. Maak met ons een vrijblijvende afspraak voor een eerste gesprek. Wij komen graag bij u langs. We werken in de regio Reeuwijk, Gouda en omstreken en Wijk bij Duurstede en omstreken.

Adviesmodel

Wij werken met een adviesmodel om u zo transparant mogelijk te kunnen begeleiden in het proces. Leest u gerust het adviesmodel door.


 

Waterdekmos 3 - 2811 GS - Reeuwijk

+31 (0) 182-604603 - info@duurstede.net