user_mobilelogo

U werkt. U bent gezond. U beseft het niet altijd: iedereen die werkt loopt risico op arbeidsongeschiktheid. Alleen als het in uw directe omgeving gebeurt, denkt u ineens: dat kan mij dus ook overkomen.

Voor een korte of lange periode: arbeidsongeschiktheid heeft altijd impact op uw portemonnee. De voorzieningen zijn vandaag de dag sober. Arbeidsongeschiktheid betekent altijd een aanzienlijke terugval in inkomen. Ook als u aanspraak kunt maken op een uitkering. Kunt u dat opvangen?

Laten we eerlijk zijn. Als het u overkomt, dan wilt u toch niet nadenken of u nog in uw woning kunt blijven wonen? Dan heeft u wel andere zaken aan uw hoofd. U doet er dus goed aan om nu maatregelen te treffen om de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid op te vangen.

Kom dus in actie. En zorg voor uw eigen financiële vangnet. Als financieel specialist helpen wij u graag. We kennen als geen ander de mogelijkheden. Wij gaan uit van uw persoonlijke situatie. Samen met u bepalen wij wat het minimaal benodigd inkomen is om rond te komen. En samen met u zoeken wij naar een passende voorziening waar u echt wat aan heeft als u arbeidsongeschikt wordt. Wij zijn daarin onafhankelijk. U staat centraal. En niemand anders.

Benieuwd naar een realistisch voorstel waarmee u zorgt voor een eigen vangnet in geval van arbeidsongeschiktheid? Maak met ons een vrijblijvende afspraak voor een eerste gesprek. Wij komen graag bij u langs. Wij werken in de regio Reeuwijk, Gouda en omstreken en Wijk bij Duurstede en omstreken.

Adviesmodel

Wij werken met een adviesmodel om u zo transparant mogelijk te kunnen begeleiden in het proces. Leest u gerust het adviesmodel door.


 

Waterdekmos 3 - 2811 GS - Reeuwijk

+31 (0) 182-604603 - info@duurstede.net