user_mobilelogo

U spaart trouw. Maar wat levert het op? Dat valt tegen. En beleggen? Heeft u daar al eens over nagedacht? Kom uit uw spaarmodus. Ontdek wat beleggen voor u in petto heeft.

Beleggen is risicovol. Dat is waar. Ook waar is dat beleggingen een beter resultaat geven dan sparen. Zeker als u de uitkomsten over een lange periode vergelijkt.

Slappe knieën of stalen zenuwen… Voor beleggen hebt u wat ons betreft dus vooral geduld nodig en zicht op de lange termijn. Vandaag de dag is beleggen extra aantrekkelijk vanwege de lage rente op spaargeld. Daarom onze vraag aan u: kunt u zich wel veroorloven niet te beleggen?

Start vandaag nog. Maar kom wel goed beslagen ten ijs. Als onafhankelijk adviseur helpen wij u daarbij. We kennen als geen ander de mogelijkheden. Wij zoeken samen met u een beleggingsvorm die goed bij u past op basis van uw wensen en uw verwachtingen. Wees er in ieder geval op tijd bij. Het beste resultaat krijgt u namelijk door zo vroeg mogelijk met beleggen te beginnen. De lange looptijd, de risicospreiding en het rendement werken in uw voordeel.

Toch wat huiverig? Als erkend adviseur zorgen we ervoor dat u een betrouwbaar beeld krijgt waar de beleggingsrisico’s zitten. We zijn daarbij eerlijk over wat de belegging kan opleveren. We geven u een aannemelijk beeld.

Bovendien laten wij u zien dat u op verschillende manieren kunt beleggen. Er is echt veel mogelijk. Met verschillende vormen van risicospreiding. Samen met u bepalen we welk risico voor u ‘goed voelt’. Want dat is in essentie waar het om gaat. Uit alle mogelijke beleggingsvormen precies kiezen wat bij u past.

Benieuwd naar een eerlijk advies over beleggen? Maak met ons een vrijblijvende afspraak voor een eerste verkenning. Wij komen graag bij u langs om voor u te bepalen of beleggen verstandig is. We werken in de regio Reeuwijk, Gouda en omstreken en Wijk bij Duurstede en omstreken.

Adviesmodel

Wij werken met een adviesmodel om u zo transparant mogelijk te kunnen begeleiden in het proces. Leest u gerust het adviesmodel door.

Documenten


 

Waterdekmos 3 - 2811 GS - Reeuwijk

+31 (0) 182-604603 - info@duurstede.net