user_mobilelogo

Samen scheiden. Met die insteek komt u verder, want er zijn veel zaken die u samen hebt opgebouwd en die u nu samen goed moet ontvlechten en afwikkelen: juridische, financiële en emotionele, zeker als u samen kinderen heeft. Wie gaat scheiden staat voor een stevige opgave. Pakt u het samen op dan komt u er samen beter door. Het gaat om moeilijke vraagstukken dat wordt vaak vergeten. Logisch, u gaat door een moeilijke tijd. Toch moet u er doorheen en knopen doorhakken. De manier waarop u ze samen oplost heeft gevolgen voor het leven na uw scheiding. Met een kundig adviseur regelt u samen zaken als de verdeling van vermogen en (hypotheek-) schulden. Met een betrouwbare adviseur komt u samen tot financiële afspraken en een regeling voor partneralimentatie. Zijn er kinderen, dan is een ouderschapsplan verplicht en moet u afspraken maken over de zorgverdeling en de kinderalimentatie. De kinderen staan voorop en hebben aandacht nodig, geen geruzie. Afhankelijk van hun leeftijd kunnen ze ook zelf meepraten over hun wensen en afspraken in het ouderschapsplan. 

In feite moet u alle contracten, verplichtingen en afspraken die u in al uw huwelijksjaren hebt gemaakt in korte tijd openbreken en uitonderhandelen met wetgeving als uitgangspunt. Wat is verplicht? Wat mag? Waar zit speelruimte? We coachen u er doorheen. Over complexe zaken maakt u samen heldere afspraken. Het bevordert een snelle afhandeling van uw scheiding. Zonder juridische touwtrekkerij, waar niemand beter van wordt, waar velen een bittere herinnering aan overhouden. 

Zorg dat u beiden snel weet waar u aan toe bent. Wat uw nieuwe vertrekpunten zijn bij uw nieuwe start. Met een realistisch inzicht in de financiële en de fiscale gevolgen van uw scheiding. Kies samen een onafhankelijk adviseur. Een die goed thuis is in het onderwerp. Een die u helpt door deze moeilijk fase heen te komen. Als financiële echtscheidingsadviseur helpen wij velen goed te scheiden. Wij zijn ingeschreven bij het Register Financieel Echtscheidingsadviseur, een extra waarborg voor de deskundigheid, onpartijdigheid en betrouwbaarheid. We hebben ons verbonden aan een gedragscode. Een die ons en u de zekerheid biedt op professionele dienstverlening waarin uw belangen voorop staan. Als het nodig is, werken wij nauw samen met een advocaat en een notaris om de scheiding verder af te wikkelen.

Benieuwd hoe wij ‘samen scheiden’ voor u verzorgen en welke voordelen dat voor u met zich meebrengt? Maak met ons een vrijblijvende afspraak voor een eerste gesprek. Wij komen graag bij u langs. We werken in de regio Reeuwijk, Gouda en omstreken en Wijk bij Duurstede en omstreken.


 

Waterdekmos 3 - 2811 GS - Reeuwijk

+31 (0) 182-604603 - info@duurstede.net