user_mobilelogo

Pensioen… Saai? Kom nou! Volg ons devies: stel uw toekomstdromen centraal bij uw pensioen. Dat werpt natuurlijk een heel ander licht op het onderwerp. Dan gaat het leven! Aan de slag dus. Ontdek wat u moet doen om uw dromen waar te kunnen maken. Kom nu in actie. Het is toch zonde als u straks geen geld hebt om leuke dingen te doen.

Wij werken vanuit een financieel plan. We kijken naar allerlei zaken zoals uw inkomen. Uw loopbaan. Uw omstandigheden. Het maakt perfect zichtbaar aan welk inkomen u exact behoefte heeft als u pensioengerechtigd bent. Het plan helpt bij het vinden van dat financiële product waarmee u dat inkomen opbouwt.

Wij zijn onafhankelijke adviseurs, zonder verborgen agenda en eerlijk. Daar tekenen wij voor. Wij helpen naar beste kunnen uw toekomstdromen en -wensen te realiseren. Dat doen wij voor mensen zoals u: particulieren of zzp’ers. Niet voor bedrijven.

Zo adviseren wij al veel mensen zoals u, onze aanpak werkt. Het ‘saaie’ onderwerp is voor hen gaan leven. We zien dat ook bij onze jongvolwassen klanten. Ze volgen enthousiast hoe ze elke keer weer een stapje in de goede richting zetten. Wat ze opbouwen, dat motiveert enorm. Dat doet ons goed. Want juist in deze tijd moeten zij aan hun financiële toekomst werken. Zeker nu pensioenregelingen versoberen. Ook u krijgt het beste resultaat door zo jong mogelijk met een goed pensioenplan te starten. De lange looptijd, de risicospreiding en het rendement maken het echte verschil. 

Wilt u een pensioen waarin uw toekomstdromen centraal staan? Maak met ons een vrijblijvende afspraak voor een eerste bezoek bij u thuis. We werken in de regio Reeuwijk, Gouda en omstreken en Wijk bij Duurstede en omstreken.

Adviesmodel

Wij werken met een adviesmodel om u zo transparant mogelijk te kunnen begeleiden in het proces. Leest u gerust het adviesmodel door.

Documenten

Linken

Filmpje


 

Waterdekmos 3 - 2811 GS - Reeuwijk

+31 (0) 182-604603 - info@duurstede.net