user_mobilelogo

Wil je een hypotheek of een financieel plan voor uw nieuwe woning?

Bij de aankoop van een nieuwe woning is het belangrijk om niet alleen naar de financiering van de woning te kijken maar dit veel breder te zien. Je gaat de grootste investering doen van je leven die invloed heeft op je totale financiële plaatje. Zorg er dan ook voor dat je dit goed vormgeeft, specifiek op jouw wensen en doelen voor de komende jaren. Dit maakt ieders financiële plaatje weer anders en uniek. Kijk dus niet alleen naar de laagste rente en de hypotheek, maar laat een financieel overzicht maken!

Een financieel overzicht bevat de inkomsten, uitgaven, bezittingen en schulden, maar ook de risico’s van arbeidsongeschiktheid en overlijden. Wellicht wat verder in de toekomst de pensioensituatie, ook erg belangrijk om in beeld te hebben.

Door nu stil te staan bij al deze onderwerpen kun je onbezorgd van je nieuwe woning genieten. Dat is ons doel, onze klanten ontzorgen.

Wij maken dit graag voor u inzichtelijk, zodat je op basis van jou wensen de keuze kunt maken voor uw financiële situatie nu en in de toekomst. Neem vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0182-604603.


 

Waterdekmos 3 - 2811 GS - Reeuwijk

+31 (0) 182-604603 - info@duurstede.net