user_mobilelogo

Huizenkopers nemen weer vaker overhaaste beslissingen bij het afsluiten van een hypotheek. Dit blijkt uit een onderzoek van Vereniging Eigen Huis. 26% van de huizenkopers houdt geen rekening met werkloosheid en 50% houdt geen rekening met bijvoorbeeld de maandelijkse lasten van aflossing van de studieschuld.

De risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid en overlijden nemen wij standaard mee in het financieel plan dat we opstellen voor onze klanten. Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Door inzicht te geven dmv een financieel plan kan iedereen zelf duidelijke keuzes maken. Niet alles moet verzekerd te worden, ieder financieel plaatje is anders. Maar door hier vooraf over na te denken, bepaal je zelf je financiële situatie. Wij adviseren onze klanten goed over alle risico’s en blijven dat ook doen zolang de hypotheek loopt.

Wij helpen de huizenkopers graag in de regio Gouda, Reeuwijk en omstreken, en in Wijk bij Duurstede en omstreken.

73% van de huizenkopers heeft eigen geld gebruikt bij de aankoop van de woning, gemiddeld €35.000. Zorg dat je zelf een spaarpotje hebt opgebouwd, zodat je de woning van je dromen kunt kopen. De overheid beperkt de financiering van een woning steeds meer, in 2018 is dit maximaal 100% van de koopsom.

Wij maken graag uw financieel plan en geven u het financieel inzicht!


 

Waterdekmos 3 - 2811 GS - Reeuwijk

+31 (0) 182-604603 - info@duurstede.net