user_mobilelogo

ZZP-er; Werk om te leven! 

Als je voor jezelf werkt dan geeft dat gelijk een ander gevoel en beleving van werken. Geen verantwoording meer afleggen en zelf eigen keuzes maken en je dag indelen. Het houdt ook in zelf je eigen zaken regelen op financieel gebied. Er zijn geen automatische voorzieningen meer vanuit de overheid of pensioenfonds, maar je kunt het zelf vormgeven zoals het past bij jou situatie. Op zich niets mis mee, maar het moet wel gebeuren!

De economie groeit, waardoor voor de ZZP-ers meer omzet mogelijk is en er ruimte komt om je AO-situatie, overlijden en pensioen goed te gaan regelen. OP basis van en financieel overzicht krijg je inzicht in je huidige situatie en kun je de verschillende scenario’s zelf gaan vormgeven. Als uitgangspunt gebruiken we je Netto Besteedbaar Inkomen (NBI) om vast te stellen welke risico’s er zijn en op welke manieren je dit kunt afdekken. 

Je hoeft niet je hele inkomen te verzekeren als er ook vermogen is bijvoorbeeld. Kies je voor een hoger pensioeninkomen en juist lagere lasten op pensioendatum. Genoeg afwegingen om te maken en in beeld te krijgen. Met dit inzicht werk je om te leven en dat is waar het om draait.

Wij helpen je graag om dit voor je op een rij te zetten, zodat je zelf de keuzes kunt maken en met een goed gevoel als zelfstandige bezig bent. Als zelfstandige ben je juist veel flexibeler in het maken van de keuzes voor verschillende oplossingen. Je hebt ruime keuze waar je je pensioen wilt opbouwen of hoe hoog de uitkering bij overlijden moet zijn voor je gezin. Nu alleen nog even doen!

Neem gerust contact met ons op voor het begin van een onbezorgde financiële situatie.


 

Waterdekmos 3 - 2811 GS - Reeuwijk

+31 (0) 182-604603 - info@duurstede.net