user_mobilelogo

Logo Erkend Finacieel Adviseur

Van plan een woning te kopen? Leuk en spannend. Wat kan er veel qua financiering en verzekeringen. Zorg dus dat u de beste aanpak krijgt. U gaat immers voor lange tijd een financiële verplichting aan. Doe het daarom goed. Benut de mogelijkheden maximaal en verantwoord. Een onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur levert de ideale oplossing waarvan u lang plezier heeft.

Als erkend hypotheekadviseur helpen wij u te kiezen uit alles wat de markt te bieden heeft. 

Wij bieden u graag een goed inzicht vanuit een passend financieel plan. Hierbij is niet alleen de hypotheekrente bepalend maar ook uw persoonlijke situatie: inkomen, uitgaven, pensioensituatie, eigen vermogen en het netto besteedbaar inkomen. Op basis van dit financieel plan stellen we met u vast wat de financiële gevolgen zijn bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden. Doe u zelf niet te kort bij het kopen van het huis van uw dromen. Wij helpen voor een betrouwbaar, passend en perfect financieel fundament.

Interesse in een hypotheekadvies om de woning van uw dromen te kopen? Wij maken graag kennis met u en zijn benieuwd voor welk huis u gaat. Maak met ons een vrijblijvende afspraak voor een eerste bezoek bij u thuis. We werken in de regio Reeuwijk, Gouda en omstreken en Wijk bij Duurstede en omstreken.

Duurstede Financieel Advies is ook te vinden op www.hypotheekadvies-info.nl.

Adviesmodel

Wij werken met een adviesmodel om u zo transparant mogelijk te kunnen begeleiden in het proces. Leest u gerust het adviesmodel door.

Documenten


 

Waterdekmos 3 - 2811 GS - Reeuwijk

+31 (0) 182-604603 - info@duurstede.net