user_mobilelogo

Heeft u een bucketlist? Jack Nicholson en Morgan Freeman hebben dit idee enorm populair gemaakt met hun gelijknamige film in 2007. ‘The Bucket List’ vertelt het verhaal van twee mannen met compleet verschillende achtergronden.

Iedereen zou moeten gaan beleggen, maar hoe doet u dat zodat u er ook een goed gevoel bij krijgt. Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend, maar er is wel een leidraad om te bepalen of u zal gaan beleggen en zo ja op welke manier. Met de huidige spaarrente en de inflatie is er geen voordeel meer te behalen. 

Possibility

Een klant die wilde nu toch een stap maken naar een groter huis. Belangrijk om eerst alle mogelijkheden goed in beeld te hebben om vervolgens verliefd te worden op een nieuw huis. Door de lage rente zijn de nieuwe woonlasten lager dan zijn huidige woonlast. Hun droom komt uit en ze genieten van hun nieuwe plekje. Alleen de huidige woning nog verkopen….een mooi afgewerkt huis helpt daarbij en de woning was snel verkocht. Zomaar een succesverhaal door de lage rente.

 

Waterdekmos 3 - 2811 GS - Reeuwijk

+31 (0) 182-604603 - info@duurstede.net